tisdag 21 september 2010

GALWAY GIRL

Det går halvtrögt med jobbet eftersom chefen (den riktiga) inte anlände till Galway förrän igårkväll men vi hoppas på att träffa han idag, vi får se!

Datorn går det sådär med. Den var först provisoriskt lagad eftersom strömkabeln var trasig. Lagningen innebar lim och lim och lim. i datorn. Sen råkade erica rycka lös limmet. Och sen glappade kontakten massor. Sen blev datorn megavarm så limmer smälte och kabeln dog och den gick inte ladda datorn. Så vi tänkte försöka smälta limmet igen och trycka tillbaka den så det blev att låna hårblås och tyska annika hade roligaste minen när hon frågade "Are you seriously blowdrying your computer????". Och det funkade inte. Så vi lämnade in den. Tänkte, vi tjänar nog faktiskt igen det eftersom vi har gratis internet med egen laptop. 80 euro och erica blev The Laptop Lady with the Funny Cable. Sen kom vi hem med datorn och då hade dom failat med nätverkskortet för det var inte anslutet. Satt i köket ngn timme med en irländare och en tysk som var typ datatekniker och försökte hjälpa men det gick sådär så idag var vi tillbaka där vi lämnade in datorn tidigare. Dom insåg att dom hade gjort något knasigt, lagade den direkt på 5 min och det gratis. Tack. Nu funkar det!

Igår blev det i alla fall utgång:

- One pint of Bulmers, please!

Hakade på våra vänner Stella och Annika från tyskland ut på riktig irländsk bar, Taaffes. Där spelades riktigt irländsk livemusik, Galway Girl, den från PS I love you, fast på riktigt! (julia fick du mitt sms?) Och skön stämning och folk överallt, en måndagkväll!! Blev helt plötsligt upplockad av en ful rödhårig irländare, runtburen och dansad med inför hela puben och höll på att skratta ihjäl mig. Sen for vårt sällskap hem för dom skulle upp tidigt och åka till Dublin... =( Så vi drog oss till The Front Door och hänge ett tag, på utvägen stötte vi på Matt (vår förhoppningsvis blivande chef) och hans farbror (??!) som såg lika lustig ut som han var. Blev i alla fall bjudna på drinkar och blev uppe till 3 och är bakis idag men det var en riktigt kanonkväll!

Och jag erkänner, vissa irländare fattar man ingenting av vad dom säger. Lite tapigt^^


Och erica har bilder ! (går dåligt med mitt minneskort) kolla: runtiasien.blogg.se hihi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar